Leren op afstand? Of volgens de richtlijnen in de praktijk?

Niet verder achterop raken door de coronacrisis?

Onderwijs tijdens de coronacrisis.

Sinds het begin van de coronacrisis is bij Onderwijspraktijk Teylingen het ‘leren op afstand’ gestart. Door middel van online begeleidingen is het toch mogelijk om leerlingen die het nodig hebben veilig de juiste ondersteuning te blijven bieden. Eén op één begeleiding in de RT-praktijk is ook mogelijk (hierbij worden natuurlijk de huidige maatregelen van het RIVM, zoals 1,5 meter afstand, handen wassen, materialen reinigen, geen handen schudden etc. toegepast), maar wanneer je dit als ouder niet fijn vindt biedt het online begeleiden via Google Hangouts een uitkomst. Natuurlijk is dit ook mogelijk wanneer de reisafstand of reistijd naar de praktijk een probleem is. De begeleiding op afstand is op die manier handiger in te plannen in het drukke schema van ouders en kinderen. Bovendien leren veel kinderen graag in hun eigen omgeving!

Eén op één begeleiding in de RT-praktijk is ook mogelijk. Uiteraard worden de huidige maatregelen van het RIVM, zoals 1,5 meter afstand, handen wassen, materialen reinigen, geen handen schudden etc. toegepast.

Geen achterstand oplopen tijdens de coronocrisis?

Achterstand door coronacrisis

Door de coronacrisis hebben veel leerlingen achterstand opgelopen binnen de basisvakken. Vooral leerlingen die al moeite hadden met een bepaald vakgebied zullen door het gemiste onderwijs verder achterop raken. Hoe sneller dit ondervangen wordt, hoe beter!

Als ouder is het niet altijd makkelijk om je kind te helpen met het schoolwerk. Kinderen nemen vaak op dit gebied niet alles van hun ouders aan en als ouder weet je niet altijd hoe bepaalde leerstof uitgelegd wordt op school. Dit levert veel strijd op. Bovendien kan het erg veel zijn om naast een baan en/of het gezinsleven ook nog onderwijs te moeten geven.

Wil je nu al zorgen dat de achterstand ingelopen wordt, in plaats van nog verder achterop raken? Neem dan snel contact op met de praktijk. Samen bespreken we de mogelijkheden om zo snel mogelijk weer aan te kunnen sluiten bij het niveau van de groep.

Wat kost extra onderwijs tijdens de coronacrisis?

Kosten

De kosten van extra onderwijs tijdens de coronacrisis zijn: 

  • Huiswerkbegeleiding privé - in de praktijk €65,-

    Een uur individuele huiswerkbegeleiding in de praktijk met inachtneming van de RIVM-maatregelen.

  • Huiswerkbegeleiding privé - op afstand €65,-

    Een uur individuele huiswerkbegeleiding op afstand met behulp van Google Hangouts.

Zo kun je ons bereiken

Contact

Onderwijspraktijk Teylingen biedt hulp aan kinderen uit Sassenheim, Warmond, Voorhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Lisse en Katwijk

Kies voor Onderwijspraktijk Teylingen

Waarom?

BEWEZEN RESULTAAT

Benieuwd wat ouders en leerlingen van ons vinden?
De praktijk heeft in de afgelopen jaren vele resultaten mogen boeken met verschillende leerlingen.

10 jaar ervaring

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als leerkracht en 2,5 jaar als intern begeleider in het basisonderwijs. Ben ik in 2014 ik gestart met deze praktijk onder de naam Remedial Teaching Teylingen.

MASTER SPECIAL EDUCATIONAL NEEDS

Iedereen mag zich Remedial Teacher noemen. Ook zonder opleiding!
Naast de PABO en verschillende trainingen te hebben afgerond heb ik ook een Master in Special Educational Needs. Dé universitaire studie voor Remedial Teachers.

klanten reviews

Wat zeggen anderen?

5/5
Op de huiswerkbegeleiding bij Kim, kun je hard werken aan je huiswerk en leren voor toetsen. Het is ook heel gezellig. Kim helpt mij door te overhoren en tips te geven hoe ik het beste kan leren.
5/5
Mijn dochter ging met heel veel plezier naar Onderwijspraktijk Teylingen. Zij wilde een beter advies voor de middelbare school. Dankzij Kim is dit meer dan gelukt! Ze heeft heel veel geleerd.

Kan ik je met iets anders helpen?

Andere diensten

Aanmelden

Na de aanmeldingen nemen we contact op voor de planning en de intake.