RT'er op jouw basisschool!

Ben je directeur of IB’er op een basisschool en op zoek naar een RT’er bij jouw op school?

Tijdelijk of vast? Het kan allebei!

RT op basisscholen.

Binnen het Passend Onderwijs is het niet altijd eenvoudig om een Remedial Teacher voor op school te vinden, omdat het vaak maar om enkele en wisselende uren gaat. Onderwijspraktijk Teylingen biedt de oplossing. Ook scholen kunnen namelijk een beroep doen op de diensten van Onderwijspraktijk Teylingen. Zo is het mogelijk om remedial teaching, de verschillende trainingen of onderzoek op school te laten plaatsvinden. Tevens kunnen wij ingeschakeld worden voor leerlingen met andere speciale onderwijsbehoeften, zoals bijvoorbeeld een taalontwikkelingsstoornis, dyslexie of slechtziendheid.

De kosten van remedial teaching op scholen.

Kosten RT op locatie?

Voor de mogelijkheden en tarieven kan contact met ons opgenomen worden.
Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zo kun je ons bereiken

Contact

Over mij…

Kim Verschoor

Contact Kim Verschoor van Onderwijspraktijk Teylingen

Mijn naam is Kim Verschoor. Ik ben moeder van drie kinderen en ik ben 10 jaar werkzaam geweest als leerkracht in verschillende groepen van het basisonderwijs. Verder heb ik 2,5 jaar gewerkt als intern begeleider op een basisschool.
Begin 2014 ben ik gestart met deze praktijk, destijds nog onder de naam Remedial Teaching Teylingen.
Omdat eigenlijk al snel remedial teaching lang niet de enige dienst was die de praktijk leverde, besloot ik in 2020 de naam te veranderen in Onderwijspraktijk Teylingen. 

Onderwijspraktijk Teylingen. Een meer algemene en alle diensten omvattende naam. 
Met veel passie, enthousiasme en aandacht voor de leerlingen die in mijn praktijk komen bied ik al jaren remedial teaching, bijles, huiswerkbegeleiding, maar ook verschillende trainingen om leerlingen verder te helpen in hun cognitieve ontwikkeling. Door goed naar de betreffende leerlingen en hun mogelijkheden te kijken en de behandeling hierop aan te passen wordt er resultaat geboekt en worden doelen behaald.

Onderwijspraktijk Teylingen biedt veel diverse trainingen.
Onderwijspraktijk Teylingen biedt hulp aan kinderen uit Sassenheim, Warmond, Voorhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Lisse en Katwijk

Kies voor Onderwijspraktijk Teylingen

Waarom?

BEWEZEN RESULTAAT

Benieuwd wat ouders en leerlingen van ons vinden?
De praktijk heeft in de afgelopen jaren vele resultaten mogen boeken met verschillende leerlingen.

10 jaar ervaring

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als leerkracht en 2,5 jaar als intern begeleider in het basisonderwijs. Ben ik in 2014 ik gestart met deze praktijk onder de naam Remedial Teaching Teylingen.

MASTER
SPECIAL EDUCATIONAL NEEDS

Iedereen mag zich Remedial Teacher noemen. Ook zonder opleiding! Naast de PABO en verschillende trainingen te hebben afgerond heb ik ook een Master in Special Educational Needs. Dé master voor Remedial Teachers.

Basisscholen waar ik werk als RT’er.

Partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

klanten reviews

Wat zeggen anderen?

5/5
Op de huiswerkbegeleiding bij Kim, kun je hard werken aan je huiswerk en leren voor toetsen. Het is ook heel gezellig. Kim helpt mij door te overhoren en tips te geven hoe ik het beste kan leren.
5/5
Mijn dochter ging met heel veel plezier naar Onderwijspraktijk Teylingen. Zij wilde een beter advies voor de middelbare school. Dankzij Kim is dit meer dan gelukt! Ze heeft heel veel geleerd.

Kan ik je met iets anders helpen?

Andere diensten

Aanmelden

Na de aanmeldingen nemen we contact op voor de planning en de intake.